ČSN 46 1300-5 Kat. čís.: 82354
| Luštěniny - Část 5: Luštěniny krmné Pulses - Pulses for feeding | Třídící znak: 461300 | Datum vydání: 01.12.2008 | | | | Cena: 77 Kč
| | | | |
|
ČSN EN ISO 20483 Kat. čís.: 95094
| Obiloviny a luštěniny - Stanovení obsahu dusíku a výpočet obsahu dusíkatých látek - Kjeldahlova metoda Cereals and pulses - Determination of the nitrogen content and calculation of the crude protein content - Kjeldahl method | Třídící znak: 461401 | Datum vydání: 01.06.2014 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 11052 Kat. čís.: 78002
| Mouka a semolina z pšenice tvrdé (durum) - Stanovení obsahu žlutého barviva Durum wheat flour and semolina - Determination of yellow pigment content | Třídící znak: 461501 | Datum vydání: 01.04.2007 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 21415-1 Kat. čís.: 78811
| Pšenice a pšeničná mouka - Obsah lepku - Část 1: Stanovení mokrého lepku ručním vypíráním Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 1: Determination of wet gluten by a manual method (ISO 21415-1:2006) | Třídící znak: 461502 | Datum vydání: 01.10.2007 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 21415-2 Kat. čís.: 99396
| Pšenice a pšeničná mouka - Obsah lepku - Část 2: Stanovení mokrého lepku a indexu lepku mechanickým způsobem Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 2: Determination of wet gluten and gluten index by mechanical means | Třídící znak: 461502 | Datum vydání: 01.05.2016 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 21415-3 Kat. čís.: 78810
| Pšenice a pšeničná mouka - Obsah lepku - Část 3: Stanovení suchého lepku z mokrého lepku metodou sušení v sušárně Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 3: Determination of dry gluten from wet gluten by an oven drying method (ISO 21415-3:2006) | Třídící znak: 461502 | Datum vydání: 01.10.2007 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 21415-4 Kat. čís.: 78809
| Pšenice a pšeničná mouka - Obsah lepku - Část 4: Stanovení suchého lepku z mokrého lepku metodou rychlého sušení Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 4: Determination of dry gluten from wet gluten by a rapid drying method (ISO 21415-4:2006) | Třídící znak: 461502 | Datum vydání: 01.10.2007 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 6647-1 Kat. čís.: 511368
| Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 1: Spektrofotometrická metoda s odtučňovacím postupem pomocí methanolu a kalibračními roztoky bramborové amylózy a amylopektinu voskovité rýže Rice - Determination of amylose content - Part 1: Spectrophotometric method with a defatting procedure by methanol and with calibration solutions of potato amylose and waxy rice amylopectin | Třídící znak: 461503 | Datum vydání: 01.02.2021 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 6647-2 Kat. čís.: 511369
| Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 2: Spektrofotometrická praktická metoda bez odtučňovacího postupu a s kalibrací se standardními roztoky rýže Rice - Determination of amylose content - Part 2: Spectrophotometric routine method without defatting procedure and with calibration from rice standards | Třídící znak: 461503 | Datum vydání: 01.02.2021 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 11747 Kat. čís.: 91547
| Rýže - Stanovení odolnosti vařeného zrna rýže proti extruzi Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking | Třídící znak: 461504 | Datum vydání: 01.12.2012 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
Změna : A1 (Katalogové číslo: 505179) | Cena: 269,5 Kč
| | | Vydána: 01.09.2018 | | | | | |
|
ČSN EN ISO 17715 Kat. čís.: 97708
| Pšeničná mouka (Triticum aestivum L.) - Amperometrická metoda stanovení poškození škrobu Flour from wheat (Triticum aestivum L.) - Amperometric method for starch damage measurement | Třídící znak: 461505 | Datum vydání: 01.09.2015 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 17718 Kat. čís.: 97714
| Pšeničná mouka a pšeničná celozrnná mouka (Triticum aestivum L.) - Stanovení reologického chování v závislosti na míchání a zahřívání Wholemeal and flour from wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of rheological behaviour as a function of mixing and temperature increase | Třídící znak: 461506 | Datum vydání: 01.09.2015 | | | | Cena: 658,9 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 5530-1 Kat. čís.: 97709
| Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph | Třídící znak: 461507 | Datum vydání: 01.09.2015 | | | | Cena: 535,7 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 5530-2 Kat. čís.: 97707
| Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 2: Stanovení reologických vlastností pomocí extenzografu Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph | Třídící znak: 461507 | Datum vydání: 01.09.2015 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 16624 Kat. čís.: 510349
| Pšeničná mouka a semolina z pšenice tvrdé - Stanovení barvy pomocí reflexní difuzní kolorimetrie Wheat flour and durum wheat semolina - Determination of colour by diffuse reflectance colorimetry | Třídící znak: 461508 | Datum vydání: 01.09.2020 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 7301 Kat. čís.: 516556
| Rýže - Specifikace Rice - Specification | Třídící znak: 461509 | Datum vydání: 01.05.2023 | | | | Cena: 434,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN 46 2110 Kat. čís.: 28996
| Cukrovka Sugar beet | Třídící znak: 462110 | Datum vydání: | | | | Cena: 214,5 Kč
| | | | |
Změna : a (Katalogové číslo: 35991) | Cena: 77 Kč
| | | Vydána: 01.06.1983 | | | | | | Změna : Z2 (Katalogové číslo: 35990) | Cena: Zdarma
| | | Vydána: 01.01.1992 | | | | | |
|
ČSN 46 2200-1 Kat. čís.: 19519
| Brambory. Část 1: Společná ustanovení Potatoes. Part 1: Common regulations | Třídící znak: 462200 | Datum vydání: 01.05.1996 | | | | Cena: 214,5 Kč
| | | | |
|
ČSN 46 2200-2 Kat. čís.: 20513
| Brambory. Část 2: Vzorkování a zkoušení konzumních, průmyslových a krmných brambor Potatoes. Part 2: Sampling and examination potatoes for consumption (early and late), industrial potatoes and feeding potatoes | Třídící znak: 462200 | Datum vydání: 01.12.1996 | | | | Cena: 214,5 Kč
| | | | |
|
ČSN 46 2200-3 Kat. čís.: 87415
| Brambory - Část 3: Brambory konzumní rané Potatoes - Part 3: Potatoes for consumption, early | Třídící znak: 462200 | Datum vydání: 01.01.2011 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|